Szavazás

 
Köszönjük aktív részvételüket a Jógarádzsa Kiválósági Díj elnyerésére méltó jelöltek felkutatásában. Közel félszáz jógaoktatót ajánlottak a tanítványok, oktatótársak és jógaszervezetek. A részvételre felhívott jógaoktatók pályázatai közül kizárólag a tartalmi és formai alapfeltételeknek megfelelők kerültek a szakmai bíráló bizottság elé.

A bíráló bizottság szigorúan szakmai szempontokon alapuló döntése alapján öt jógaoktató kap lehetőséget az első ízben kiosztásra kerülő Jógarádzsa Közönség Díj elnyerésére. A különböző irányzatokat képviselő, eltérő hátterű jógaoktatók listáját alább találják ábécérendben.

Hogy ki fogja e kiváló csoportból a Jógarádzsa Közönség Díjat végül megkapni, azt az adott oktató társadalmi hatása, ismertsége és a vele kapcsolatban álló jógagyakorlók, azaz az Önök szavazatai fogják eldönteni. A szavazásban kizárólag rendszeres jógagyakorlók vehetnek részt.

Szavazáshoz görgessen az öt jógaoktató fényképes és szöveges bemutatkozásai alatt található listához.

A szavazatok méltánylásaképpen értékes és hasznos jógás nyereményeket sorsolunk ki a szavazók között. A nyereményjátékkal kapcsolatos információkhoz kattintson ide.

Választása előtt ismerje meg jobban az első Jógarádzsa Közönség Díj jelöltjeit! A "Még több információt róla" linkekre kattintva tájékozódhat alaposabban a jelöltekről: képzettségükről, elérhetőségeikről, az általuk képviselt irányzatról, szakmai életútjukról, önzetlen szolgálataikról és napi gyakorlatukról. Habár nagyon inspiráló és tiszteletreméltó a jelölteknek a jóga alapelvek hétköznapi megvalósításai, azokat mélyen személyes jellegük miatt nem osztjuk meg.
 

Elekes Kevéné Csendes Mária

Elekes Kevéné Csendes Mária

Ajánlói írták:

“Nemcsak tanítja a jógát, hanem ő maga is nagyon régóta úgy is él, ahogy KELL!
Remek meglátásai vannak az élet dolgaihoz, mindig jó tanácsokat ad nekünk. Az étkezésről is sokat tanulunk  tőle.”

“Hosszú évtizedek óta sokaknak ad testi és lelki gyógyulást a jógaórái által. A jógának nem csak a fizikai, hanem a szellemi részét is tanítja. Áldozatkész, önzetlen emberszerető jógi, nagy kincs.”
“Önzetlen, segítőkész, megértő és toleráns.
“Idejét, energiáját nem kíméli, ha valaki segítségért, vagy tanácsért fordul hozzá.
Karácsony előtt rendszeresen gyűjtést szervez és személyesen gondoskodik róla, hogy az adományok eljussanak a rászoruló családokhoz.”
Még több információt róla >>

 

Kornhoffer Tünde

Kornhoffer Tünde

Ajánlói írták:

“Tündi az az oktató, aki oka annak, hogy napi szinten reggelente gyakorlok. Ezzel nagy mértékben változtatta meg az életminőségem, és minden reggel küldök neki egy hálás mosolyt köszönetképpen.”

“Az egyéni különbségek, igények elfogadásával igyekszik szelíden terjeszteni a helyes életmódot, gondolkodást a test és a szellem tisztántartására törekedve.”

“Egyértelműen érezhető, hogy szilárdan hiszi, amit tanít, és mindennapjait, életét is a jóga tanításai szerint éli. Hite, szelíd példamutatása, lénye olyan, mint egy folyamatosan csordogáló, napsütéses patak. Amelyik kő ebbe a patakba beleesik, elkerülhetetlenül kivésődik és megtisztul.”
Még több információt róla >>

 

Nagy Gábor

Nagy Gábor

Ajánlói írták:

“Személyében nem csak egy jóga órán oktató tanárt ismertem meg, hanem a Jóga Útját követő személyt, aki minden mondatában, mozdulatában, hozzáállásában hitelesen tanítja ezt.”

“Az élet szeretetét, a másokkal való törődést, a vegetáriánus életmódját nagyra becsülöm a munkásságával együtt.”

“Szívvel lélekkel dolgozik a jóga, az egészséges életmód népszerűsítésén. A jóga törvényei szerint él maga is.”

Még több információt róla >>

 
 

Trapp László

Trapp László

Ajánlói írták:

"Minden megnyilvánulásában hiteles. A jógaórán és az órákon kívül is olyan személy, aki példakép lehet nemcsak a tanítványai hanem más jógaoktatók számára is.”

“Laci szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen, tanítása hiteles. A tanítványaival való munkájában finom.”

“Önvalóban éli a jógának mind a nyolc pillérét, ugyanaz az éber tudatosság, szelídség szüremlik át a tanításán, amelyet a családja, a gyakorlótársak és a többi oktató felé is tanúsít.”
Még több információt róla >>

 

Veres Mónika

Veres Mónika

Ajánlói írták:

“Folyamatosan képzi magát külföldi képzéseken, Indiában. Képzettségi szintjére csak kevesen jutnak el.”

“Oktatóként rengeteg tanítvány számára mutatja az utat.”

“Munkássága és a jóga iránti odaadása példa értékű.”


Még több információt róla >>

 
 

 

 

Mielőtt szavazna, vegye figyelembe, hogy szavazásra akkor jogosult, ha rendszeresen jógázik.

A szavazata leadásához jelölje be azt a jelöltet, akit leginkább érdemesnek tart a Díjra. Ezt követően az üres mezőkbe írja be saját nevét, lakcímét és e-mail címét, valamint adja meg Feltételek ismeretére és az adatok valódiságára vonatkozó nyilatkozat elfogadását. A SZAVAZOK gombra kattintva a megadott e-mail címére egy linket küldünk, melyre klikkelve érvényesítheti szavazatát.

Kérjük vegye figyelembe, hogy akkor szavazhat, ha rendszeres jógagyakorló! Egy szavazó csak egy e-mail címről és csak egy jelöltre szavazhat.

Jelöltek: *

Az Ön adatai

A szavazáshoz megadott adatai nem nyilvánosak; azokat sem a jelölt, sem harmadik fél tudomására nem hozzuk. A szavazás érvényességének megállapításán és a nyereményjáték lebonyolításán kívül más célokra nem használjuk fel. Adatai a pályázat lezárultával törlésre kerülnek.

Kijelentem, hogy a Díj Feltételeit megismertem és azokat elfogadom, továbbá továbbá rendszeresen jógázóként a szavazáshoz szükséges feltételeknek megfelelek, valamint az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

 
* kitöltése kötelező

e-mail icon Facebook icon