Beszámoló a második Jógarádzsa Közönség díjkiosztóról

 
A második Jógarádzsa Közönség Díj ünnepélyes eredményhirdetésére és a Díj átadására 2018. május 5-én került sor a III. Tradicionális Jógaiskolák Fesztiválján. Az Akvárium Klub nagytermében 13 órakor az érdeklődő jógások személyesen is találkozhattak a Közönség Díj jelöltjeivel: Jankovics Magdolna, Lalítával, Szűcs Gábor, Gauranga Dásszal és Zoltai Miklóssal. Az idén másodszor átadásra kerülő Díjakat Dr. Banyár Magdolna, Maharání Déví Dászí, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola rektora és Dr. Tóth-Soma László, Gaura Krisna Dásza a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola Alkalmazott és Elméleti Jógatudomány Tanszékének vezetője, valamint Lázai Krisztina a Díj koordinátora képviselte. Lázai Krisztina a megnyitó beszédében megosztotta a közönséggel a Díj megalapításának célját, létrejöttének és nyertes kiválasztásának körülményeit, továbbá a beérkező szavazatokkal kapcsolatos statisztikákat.

Lázai Krisztina kihirdette a Jógarádzsa Közönség Díj nyertesét: 

A 2017. évben végzett jógaoktatói tevékenysége és a jógai elveit követő életvitele elismeréseképpen, a szakmai bizottság jelölése és a jógás társadalom szavazása alapján

Zoltai Miklós

nyerte el a JÓGARÁDZSA Közönség Díjat, valamint a vele járó 500 euró adományt. A Díjazott ezáltal jogosult a kitüntető „JÓGARÁDZSA Közönség Díjas” cím időbeli korlát nélküli használatára.


A Díj oklevelének és pénzadományának átadása után Dr. Tóth-Soma László, a szakmai bizottság vezetőjeként méltatta a győztest.

Az eredményhirdetés lezárásaképpen Lázai Krisztina bejelentette, hogy a jövő év Díjának feltételei az őszi jógakonferencián lesznek kihirdetve.


e-mail icon Facebook icon